Dåligt med uppdatering!

Ja, fyy... mina bloggningar går i skov märker jag!.. Bloggar duktigt ett tag med ett inlägg om dagen och sedan ingenting på flera dagar, eller kanske flera veckor! Jag läser dock ett helt gäng bloggar varje dag på iPhonen... Försökte se om blogg.se hade en app som man kunde uppdatera sin blogg med, men just nu verkar det inte finnas.. Men är på G har jag läst! Får hålla tummarna! ;-)

Sedan sist har det väl blivit några inköp och en massa fix i huset! I fredags var vi och hämtade vårt bord som vi köpt på Chilli. Deras centrallager ligger i Kallebäck, Gbg. Vi hyrde ett släp och drog dit på fredagen efter jobbet. När vi kom fram så gick vi in genom dörren.. trodde vi! :-) Bakom disken stod två glada killar och hängde och när vi kom fram slängde jag käckt fram vårt kvitto och sa; "Hej! Vi ska hämta ett bord!" Svaret var asflabb och "Ja, det ska vi också!!" Det visade sig att porten till lagret stått öppet och vi gick in där i tron om att det var den rätta ingången. Vi missade dörren vid sidan av där kunderna skulle gå in! De två killarna "bakom" disken, var egentligen två killar som stod vid disken och väntade på att få hjälp! Det roliga var också att en annan kille gjorde exakt samma grej som vi, typ 30 sekunder före oss och sedan gjorde ett annat par samma som oss typ 1 minut efter oss!.. Höll på att knäcka mig!!

När vi fått med oss bordet stack vi en sväng till IKEA Bäckebol och Bauhaus. IKEA Bäckebol är faktiskt mkt fräschare än Kållered och det är lite annorlunda. Köpe ett fint fruktfat, några servetter och ett par filtar. Kollade in deras stolar som vi tänkte handla till det nya bordet, men nu har vi bestämt att vi satsar på de vita i alla fall.. De kändes väldigt ranliga och allmänt halvtaskiga... Passade även på att kolla in sofforna, och det kanske finns lite potential på IKEA i alla fall...Ny kavel + "bakduk" i silikon från Chilli.. Eftersom vi har en laminatbänkskiva så funkar det inte så bra att baka direkt på.. tänkte kolla om detta funkar!Två snygga ljuslyktor från MIO.Nya underlägg till matsalsbordet.. Inte den bästa bilden kanske men ändå!
Fanns även i andra färger.. funderar på att slå till på limegröna också! Fräscht!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0