Skylift!

De senaste dagarna har det fixats och donats på bygget i vanlig ordning. Jag själv har inte gjort så himla mkt, jag har varit sjuk & sedan börjat jobba. Måndag och tisdag har Jesper varit ledig och Tilly har varit snäll och hjälpt honom. I morron börjar allvaret även för Jesper.

Ikväll är familjen Ottosson/Tilly på popquiz på Solbacken och därför är mamma barnvakt. Hon har även pratat med André och Elias, och Elias hängde med på att sova över hos mormor & morfar. De var allesammans ute på bygget ikväll och bjöd byggarna på korv med bröd! Gott!

Amanda & Lukas har åkt i skyliften, det tyckte dom var kul! Elias stannade nere på marken, det tyckte han blev bäst!En bild på balkongen ovanifrån. Det ska även läggas trall så klart och även sättas ett räcke. Antagligen blir det ett glasräcke.Även stora barn tycker om att åka Skylift! :)Jesper & Patrik har börjat plasta och glesa i taket på andra våning. Ett tidskrävande arbete.De har även satt in ett ventilationsrör för köksfläkten.Å Jeppe har byggt ett bord! Med hjul på... jag är imponerad! :)Amanda & Lukas åker skylift!Amanda gillar Elias!Bus-kusiner!!

// Johanna


Balkong, trappa & resning av förtält!

Vårt stackars förtält har efter helgens hårda blåst tyvärr blåst både ner och sönder.. Men skam den som ger sig, idag fixade jag & Jesper till det igen och hoppas nu att det står bättre pall lite blåst. Vi hade väl inte varit superduktiga med att sätta ner tältpinnarna om sanningen ska fram.. men nu står det nog bra där, hoppas jag! En tältpinne hade blåst sönder helt, får se om vi kanske kan hitta en ny.Så här tråkigt har husvagnen sett ut ett par dagar!.. Folk måste ha undrat vad vi håller på med!...


Jesper & Rolf har fixat med balkongen hela helgen, och ha fått rest balkarna, satt fästen i väggen och lagt i "baljorna" och så vidare.

Utanför detta fönster skymtar balkongen.

Pappa Bert har bl.a. fixat med en trappa till övervåningen. Väldigt smidigt! Häromdagen lyckades jag klättra upp till andra våning på en stege men kom knappt ner för det var så himla högt och lite läskigt! ;-) Nu kan jag klättra upp & ner hur enkelt som helst - behändigt! :)Pappa & jag i den fina trappen. Behöver jag skriva att vi ska byta trapp sedan?? ;-)
Så här ser det ut på "andra våning".

Träffade även våra blivande grannar Lina, Jonas & deras lille Algot idag. De var ute tillsammans med sina föräldrar och "stakade ut" var deras hus ska ligga. Spännande!

Nej, nu blir det sängen!

Ciao!


RSS 2.0