Svenska mässan, IKEA, Marbodal, Mio....

Ja, idag har vi hunnit med riktigt mycket! Vi tog lite sovmorgon eftersom båda hade svårt för att sova inatt.. Fullmåne kanske? Sedan stack vi först till Hem & Villa-mässan på Svenska Mässan. Nu har vi varit där två år i rad och verklligen inte tyckt det var något att ha!.. Så nästa år blir det inget besök där för oss i alla fall. Vi kollade i alla fall in hur en mörkläggningsgardin från Velux funkade och vad den kostade (för takfönstren). Så lite matnyttigt ändå!..

Därefter stack vi till Mio/Marbodal i Frölunda o kollade möbler o kollade även in köket en sväng till. Hittade en fin soffa, men den blir nog tyvärr för bred. Får leta vidare. Sedan stack vi till The Stadium i Sisjön, för att kolla vinterjackor. Vi hittade inget där, förutom Karro & Patrik i kön!.. Snackade en stund men sedan stack jag o Jesper till IKEA.



Det blev en trerätters på IKEA med räkröra & vitlöksbröd till förrätt, köttbullar till huvudrätt o kaffe o mandelkaka till efterrätt! ;-)

Vi kollade in deras köksavdelning, för att rita på tvättstugan. Blev nog rätt bra, men dyrare än vad vi trodde! Nu när vi kom hem så fortsatte vi lite på ritningen, och hittade nog var de mesta pengarna låg så att säga.. Vi hade valt en högblank lucka... allt blev dubbelt eller tredubbelt så dyrt mot en vanlig, matt lucka. Å så viktigt är det inte med en högblank lucka. Men det blir nog bra i slutändan!

Sååå.. vi har alltså haft en heldag i GBG, och var rätt sega när vi kom hem. Hade tänkt sticka ut till bygget på kvällen, men valde att stanna hemma o slappa. Å det gjorde vi nog rätt i - rätt skönt!

Hoppas ni har haft en härlig helg!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0