Målning å visning av huset

Idag är det fullt ös i den Aronssonska/Ottossonska villan! Pappa Bert & farbror Sören är där och målar hela övervåningen idag och Jesper jobbar vidare med klädkammaren i vårt sovrum. Har inte varit ute på bygget sedan den väggen blev rest och herre jisses vad kul det var idag att se hur det blev!! Det blir en stoooor klädkammare! :) Var rädd för innan att vi skulle ha för lite förvaringsplats men jag tror nog det kommer att räcka till. Å andra sidan säger ju alla att man alltid har för lite.. men vi får se helt enkelt!Farbor Sören!Horreds måleri med bröderna Börjesson in action! :)Pappi!Inte alltid bra att vara två meter lång.. är ju så långt ner till golvet då! ;)Fint blir det!Klädkammarväggen! Här ska det i en skjutdörr också.. försökte ta kort inuti också för att visa hur stor den är men det var svårt.. kommer nog i alla fall att kunna ha en hel del hyllor och klädstänger här!

Hade besök idag också, kusin Josefine kom och tittade till oss!Kul att du kikade förbi Jossan! Nästa gång blir det en öl eller två på altanen! :)

Ikväll skulle vi varit hos Lisbeth eftersom hon fyllde år igår, men tyvärr ligger hon däckad hemma i förkylning. Så ikväll blir det istället en spontan kortspelskväll @ Tärnvägen i Veddige.

Trevlig lördag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0