Stockholm Design House

I går när jag var inne på Designbutiken slog jag även till på ett par hängare från Stockholm Design House. Wave heter den och jag köpte den i vitt. Hade en tanke om att den skulle vara snygg att ha i hallen. Ska kolla lite o se vad vi tycker....Här har vi Wave, fast i svart. Ganska snygg eller? Kostade 525 kr för två stycken, finns att köpa bl.a. på rum21.se och Designbutiken inne i stan.

Frågade Lotta på Designbutiken om vad man kunde ha för några olika hängare och vad som är hett nu. Vi har nämligen funderat på att det kanske inte är så bra att ha hängare rakt mot väggen - vi vill inte paja vår snygga tapet! Tydligen kommer tamburmajorer/rockvakter (eller vad man nu ska kalla dem...) ganska starkt och Lotta tipsade om en snygg o lite annorlunda som var svart o hade läderdetaljer. Lät verkligen kanonsnyggt! Enda kruxet var priset: 8 000 kr! Får se om det blir att behålla Wave:en, om inte till hallen kanske de funkar någon annanstans i huset. Har också funderat lite på att köpa en stor spegel till hallen, detta efter tips från min kära storasyster.. Kanske kan det då bli denna från IKEA:


Spegeln heter Hovet o kostar 899 kr.

Badrumsinredning

När vi letade handdukstork innan så hittade vi ju en del snygga som vi gillade. Alla med raka och fyrkantig look. Inga runda grejer här inte! Vi valde att sätta en handdukstork på andra plan, och det är vi nöjda med. Vi skippade det dock på första våning, vi tänkte att vi inte kommer att använda duscharna på båda planen jättemycket. Nu i början har vi använda duschen på första plan eftersom duschen på övervåningen inte är klar ännu (Jeppe håller som bäst på med glasväggen där uppe). Å har nu inte haft någonstans att hänga handdukarna... har varit ett jääkla spring i trappan, man missar hela tiden att ta med sig handduken från andra våning!

Vi har kikat runt en del men det e skitsvårt att hitta snygga detaljer så som krokar o så till badrum i Varberg! Det som finns på de vanliga byggvaruhusen, typ Harald Nyborg eller Cheapy är inget kul alls.. Å i stan?.. Vad finns? Egentligen ingenting... Var dock inne på Designbutiken,m som säljer grejer från Zack, idag. Slog till på en hänglist från just Zack, lite i samma stil som vår toarullehållare (som man inser så här i efterhand var helt onödigt att lägga 180 kr/st på - man ser ju inte den ändå!). Linea heter den, är 61,5 cm lån (intresseklubben antecknar) och kostade 550 kr. Lite i häftigaste laget kanske, rent prismässigt.. men ska man skruva upp det i kaklet måste det ju bli bra!


Vad tycks? ;-) Inte bästa bilden, men får ta en bild sedan när jag har fått hem den. Tar ca 1 vecka innan leverans..


Fungerande telefon!...

Så där ja, nu har vi äntligen en fungerande telefon i det Aronssonska/Ottossonska hushållet! Jeppan fick beställa en telefonilåda från vår leverantör Bahnhof och sedan installera, patcha och switcha... konfigurera... ja, fixa lite granna så där som bara elektriker kan! :-) Nu funkar den prima så det e bara att ringa på vårt gamla hemnr igen.. Man har lite vant sig av med att ha en hemtelefon, men kanske man kan vänja sig på med det igen? Troligtvis! :-D

Jag ska visa er lite bilder från vår fina altan, men jag har lyckats slarva bort vår kamerasladd... så jag återkommer när denna är upphittad!

// Johanna

RSS 2.0