Dålig uppdatering...

Jag har uppdaterat sjukt dåligt det sista, men det är för att min tid upptas av annat just nu. Att leta efter den förbaskade kameran!! Den har försvunnit och vi har letat precis över allt! I min bil, Jesper bil, mammas bil (har haft den några dagar eftersom min har varit på service), i huset, i lägenheten.. Men den finns ingenstans!... Jag tror att jag har råkat få med den i soporna på bygget men Jesper tror att den kommer fram...och kanske gör den det.. Men, jag tror nog att det blir till att införskaffa sig en ny kamera innan dess.. Tråkigt om vi inte kan dokumentera allt kul som händer nu på bygget ju! Kanske får ta en tur via Elgiganten i morron ut till bygget! ;-)

Idag har vi i alla fall varit på både MIO och IKEA. Var även inne på Chilli Store i Kållered och sprang på vårt framtida matsalsbord!.. De hade erbjudande på "Trendy matbord" + 6 stolar, så vi slog till! 3 999 kr för bord (som kan bli 270 cm långt!) + 6 vita stolar! Som hittat!På bilden är det svarta stolar i PVC, men vi har vita. Bild från chillistore.se.

På IKEA fick vi även bra inspiration för vårt vardagsrum. Har letat efter ett fint sideboard, i vilket man kan ha glas, tallrikar m.m. Har inte hittat något som vi gillar till ett OK pris. Fanns en fin på Chilli men priset var runt 7 000 kr och det kändes lite väl mkt. Har haft funderingar på att köpa typ köksskåp + lucka från IKEA och sedan sätta ihop till ett sideboard på egen hand - billigt, tillräckligt stort och snyggt! Men det visade sig att de har en serie som heter BESTÅ på IKEA, och det funkar nästan på samma sätt! Smart! :) Finns dock bara i 60 cm eller 120 cm, och 180 cm hade för oss varit perfekt! Kändes lite tråkigt att ha en skarv mitt i alltihopa, men enligt tjejen på IKEA så kommer den en glasskiva att lägga ovanpå från 1/4! Perfekt!!


Detta är ett sätt att kombinera BESTÅ-serien.. kanske inte det vi kommer att välja, men är ändå helt ok! Bild från IKEA.se.

På MIO kollade vi in deras byggbara soffor, men har idag (medan vi strosade på IKEA) bestämt oss för att inte beställa någon soffa innan vi bor i huset. Känns som att det är så pass smalt där vi ska ha soffan att vi behöver känna oss för lite när allt är på plats, snarare än att måtta och chansa. MIO har mycket snyggt så det kanske blir soffinköp därifrån ändå men lite senare! Köpte i alla fall vita tabletter till matbodet och två cerisa ljuslyktor. Fräscht! Hittar tyvärr ingen bild på hemsidan och inte kan jag ta någon bild åt er heller.. Men men, den som väntar på något gott!?...

Nu blir det sängen i alla fall, sov gott alla!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0