"Lösullning" klar!

Ja, då har killarna varit här o lösullat både tak o bjälklaget (dvs golvet mellan plan 1 o 2). Man behöver tydligen inte alltid isolera mellan planen, men eftersom vi har golvvärme även på andra våning så är det bra om det är bra isolerat så att värmen håller sig på andra plan så att säga... Det var två killar som var o fixade isoleringen, o de höll väl på mellan 9-14 ungefär. Tydligen hade de fått lite trubbel med någon spik som hade satt stopp i röret för dem, och sinkat dem med ca 1 timme! Men allt löste sig tillslut.

Ikväll kommer Jesper hem relativt tidigt och vi tänkte diskutera lite hur vi ska möblera och så vidare. Både före o under bygget har vi båda varit förvånadsvärt överens om mycket, och har vi varit oense så har man fått fundera och sedan kommit på att den andres förslag kanske ändå är bättre. Nu har vi dock stött på en grej som vi inte kan enas om verkar det som!.. Det gäller placeringen av vårt matsalsbord! Varför vi måste bestämma det redan nu är för att det hör ihop med belysningen och därför med elen. Å tanken är ju att taken ska gipsas snart, å då är det ju kört med elen... Såå.. det kan nog bli en intressant kväll! ;-) Wish us luck!



Den där stora röda saken verkar vara någon typ av fläkt som blåser ut isoleringen i slangen.







Mycket isolering blir det!! Detta är vinden och det i mitten är landgången.



Ca 60 cm isolering uppskattade Jesper detta till.



Så här blev väggen!




Kommentarer
Postat av: Annika

Ha ha, ja denna el... vi kom fram till att det bästa för oss var att sätta ett uttag vid fönstret så får vi dra sladd. kanske inte så kul men då är man inte så låst var bordet skall stå...

MEn vilka diskussioner vi har haft på vägen.... ha ha ett under att vi kommer någon vart över huvud taget! ;)

2010-11-05 @ 20:31:24
Postat av: Johanna

Ja.. Fasen! Vi får kolla i morron men jag tror vi har kommit fram till hur vi ska ha det. Återkommer i ärendet när jag vet helt hundra! :-)

2010-11-05 @ 22:38:26
URL: http://backakersvagen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0