Ventilation, plastning och isolering!

Denna söndagen har varit seg i det Aronssonska/Ottossonska hushållet... Lördagskvällen spenderades i mitt fall i Göteborg med goa tjejkompisar & Jesper var ute med sina kära bröder för att fira Linus som fyllt år. Alltså, söndagen = trött! Jesper har ändå varit duktig och varit ute på bygget ett gäng timmar. Till middag blev det en Varbergs Special dock!.. =)

Jesper har ju som sagt börjar greja med ventilationen.


Tydligen så tar den varmluften från typ badrum & kök och "sprider" ut det i huset.. Om jag inte har helt fel för mig? Ovanpå de där fyrkantiga "mojängerna" som sitter runt rören ska man lägga en "landgång" så att man kan krypa runt där uppe om något skulle behöva fixas sedan när man bor i huset.

Även två stora isoleringsbitar som ska sitta mot vinden i vårt sovrum (eftersom vi har öppet i nock i sovrummet) har kommit på plats.



Lite svårt att se kanske... men ändå! Takstolarna som man ser där, kommer man även att se i vårt sovrum. De kommer säkert att "byggas på" lite, och sedan sätter vi spottar ovanpå, och målar dem vita. Kan nog bli fint. Och blir det inte så bra, så kan man ju alltid sänka taket.

Jesper har under större delen av söndagen tejpat (!) en massa på plasten för isoleringen.


Allt det gröna är tejp alltså. Mycket tejpande blir det!

I veckan som kommer blir det att fortsätta tejpa, fortsätta med ventilationen & köra igång med plastningen och glesningen!



En bit plast är det satt här, här ska även på gles.

Nu blir det att kolla på film! Ha en härlig söndagskväll allihop!

// Johanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0