"Tapetletning"...

Ja, det börjar bli dags att leta efter de tapeter som man vill ha till huset. Det blir en hel del vita väggar och det kommer inte bli några heltapetserade rum inledningsvis i alla fall. På första plan blir det tapet i entrén och i vardagsrummet (två fondtapeter). Köket håller vi helt vitt eftersom köket i sig är ganska tongivande. Badrummet är ju kaklat, och i tvättstugan känns det lite "overkill" att tapetsera med någon färg. Hade dock tankar på att måla några schabloner i bästa "tvättstugestil", med tvättsymboler. I gästrummet blir det nog en målad fondvägg med en världsbild som jag visat er innan.

På andra plan blir det en fondvägg i vårt sovrum och möjligen en tapet på väggen i allrummet. De små rummen där uppe målas vita.

Såå.. jag har börjat leta lite grann på nätet. Boråstapeters hemsida var inte så bra, så jag får nog åka typ till Färghuset o kolla. Midbec var ett annat märke som pappa tipsade om. Kollade in favoritsaker.se som tydligen börjat med tapeter också. Hittade några snygga från Ferm Living...








Bildkälla: www.favoritsaker.se

Vad tror ni? Är det något att ha?

// Johanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0