Fasad & planlösning

Jag kom på att det nog är ganska många av er som inte vet riktigt hur huset kommer se ut. Här får ni några bilder för att få en uppfattning. Vi har ändrat en del på planlösningen + att vi har förlängt huset 60 cm. I stora drag innebär det att vi har en annorlunda lösning på tvättstuga + badrum på första planet samt ett större "master bedroom" på andra plan.



Vi kommer inte att ha kryss som balkongräcke utan kommer satsa på glas, stål eller någon annan snygg träkonstruktion. Vi kommer inte heller att förlängningen av taket ut över entrén utan kommer där fixa någon annan typ av lösning. Exakt vad det kommer bli får helt enkelt växa fram! :)



På baksidan har vi ändrat fönstersättningen lite, egentligen bytt så att det stora partiet är längst åt höger. Vi har gjort så eftersom det passar bättre med hur vi kommer möblera där inne... På baksidan ska också byggas ett stort, härligt altangolv för härliga grillkvällar framöver! :)



Ungefär där bilen står kommer garaget att vara, det kommer att vara förskjutet i förhållande till huset så att vi kommer ha en rejäl uppfart. Vi räknar med att 4 bilar kommer få plats på framsidan. Bra att ha när man får besök.


Entréplan - här har vi som sagt gjort en del förändringar.


Andra våning - som en konsekvens av att vi förlängt huset ser det lite annorlunda ut på andra våning också. Dock är samtliga rum placerade så som på bilden.

// Johanna


Kommentarer
Postat av: carin

Det kommer ju att bli kanonfint! Det ska bli kul att komma och dricka vin i husvagnen :)))

2010-05-01 @ 23:15:18
Postat av: Johanna

Ja, vi får tro att det blir fint! =) Känns riktigt kul att vi har börjat nu äntligen! Sjävklart får det bli lite vin i husvagnen till sommaren! Kanske det blir en cykelfest till denna sommaren... den blev ju inte av förra året, pga vädret!!

2010-05-02 @ 00:13:20
URL: http://backakersvagen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0